Višegodišnja pretplata

Industrijsko telo sastavljeno od autoriteta za certifikate (CA), web pregledača i operativnih sistema, nedavno je odlučilo kako bi se maksimalni rok važenja SSL certifikata smanjio na 2 godine. Pre toga, maksimalna validnost bila je 3 godine za certifikate domena (DV) i certifikate organizacije (OV); certifikati za produženu validaciju (EV) uvek su bili ograničeni na dve godine.

Valjanost certifikata dobijenog od nas stoga je ograničena na najviše dve godine. Da biste i dalje iskoristili popuste na višegodišnje porudžbine, nudimo mogućnost plaćanja određenih certifikata do četiri godine unapred. Pre isteka od dve godine, kontaktiraćemo vas kako bismo vaš certifikat zamenili novim sa maksimalnim (ostatkom) trajanjem.

Za potvrde certifikata domena (DV) potrebna je kratka verifikacija putem e-pošte ili HTTP hash datoteke ili DNS-a kako biste dobili nove datoteka sa certifikatom za ažuriranje na serveru. Certifikat organizacije (OV) i proširene validacije (EV) zahteva kratak postupak ponovne provere i povratni poziv.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *